Timisoara Online
home    ::    my Timi    ::    Timi Blog   ::    horoscop   ::    chat   ::    forum
Autentificare utilizatori

Termeni si conditii

Despre Timisoara
Timisoara Live
Business
Informatii utile
Timp liber
Media
Anunturi mica publicitate
Concursuri
Divertisment

Newsletter Timisoara

Oferta publicitate
Oferta Web hosting
Oferta Web design

Parteneri Timisoara Online

 

Timisoara Live

Vizualizare camera, Timisoara, b-dul Republicii

Timisoara, b-dul Republicii
Vizualizare camera


Vizualizare camera, Timisoara, FC Ripensia, Hotel Boavista

Timisoara, FC Ripensia
Vizualizare camera


Vizualizare camera, Timisoara, Piata Maria

Timisoara, Piata Maria
Vizualizare camera


pizza Timisoara | comanda mancare online din www.mancare-timisoara.ro


Termeni si conditii
 

Conditii de acces

Pentru a utiliza serviciile sistemului timisoaraonline.net, va obligati sa respectati conditiile de mai jos:
1. Sa utilizati propria d-voastra adresa de e-mail.
2. Sa nu introduceti informatii care pot aduce in vreun fel ofensa sau materiale ilegale.
3. Sa acceptati in totalitate conditiile impuse de Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului.
4. Orice material, fie el profilul unei persoane sau al unei entitati care nu respecta conditiile impuse de Termenii si Conditiile de Utilizare sau care utilizeaza o adresa de e-mail invalida va fi eliminat fara preaviz de catre Serviciul Clienti.
5. Daca alegeti sa transmiteti mesaje sau sa va prezentati opiniile in sistemul nostru de mesagerie intern, informatii despre dumneavoastra pot fi folosite doar in conformitate cu Termenii si Conditiile de utilizare ale sistemului timisoaraonline.net
6. Prin utilizarea serviciilor acestui site sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale sistemului timisoaraonline.net . Prin urmare sunteti de acord cu respectarea datelor personale ale tuturor celorlalti clienti pe care le obtineti prin site-ul nostru ca urmare a unei operatiuni de contact direct initiate de un client, ca urmare a unei comunicari intermediate de site-ul nostru sau ca urmare a receptarii unor date prezentate pe site.
Prezentele conditii de acces vor fi actualizate periodic in conformitate cu Termenii si Conditiile de utilizare ale sistemului timisoaraonline.net .

Termeni si conditii

Definitii
In prezentarea Termenilor si Conditiilor prezentate mai jos s-au folosit urmatoarele conventii:

  • Soft Class srl (societate cu raspundere limitata legal inregistrata) va fi numita in continuare "Compania".
  • Domeniile Internet (sau in termen comun adresele Internet) care se termina cu "timisoaraonline.net" sunt proprietatea companiei Soft Class srl si vor fi denumite generic "site-ul timisoaraonline.net".
  • Fotografiile, textele, specificatiile tehnice, preturile si orice alt informatie care este gasita pe site-ul timisoaraonline.net este denumit in continuare "continut".

Articole
1. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de Compania sau de clientii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a Companiei.
2. Compania poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii. De asemenea, Compania poate aduna si pastra informatii referitoare la
persoana de contact. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale clientilor nostri, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa office@timisoaraonline.net.
3.In cazul in care anunturile sau materialele publicate de catre clienti contin cuvinte triviale sau jignitoare vor fi sterse imediat din baza de date a Companiei fara avertizarea prealabila a clientului.
4. Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. .  De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Companie.
5. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Compania sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.
6. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Companie sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@timisoaraonline.net , astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.
7. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz
Compania nu va fi responsabila pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca Compania a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.
8. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.
9. Compania monitorizeaza regulat Internet-ul, ofertele altor companii, presa si alte surse de informatii. In cazul in care vom considera ca cineva, fie persoana fizica sau juridica a incalcat drepturile de autor pe care Compania le are asupra continutului site-ului timisoaraonline.net atunci Compania va actiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoana sau firma.
Pentru raportatrea orcarui abuz, va rugam sa scrieti la adresa de email: office@timisoaraonline.net

Timisoara - 20 Aug 2017

Cursul valutar BNR

 Euro 4.5883 lei
 Dolar SUA 3.9066 lei
 gramul de aur 162.7078 lei
Alte valute...

Sondaj
Ce marca de masina conduceti in prezent?


Vizualizare rezultate


Vremea
 
Temp: N/A
Umiditate: N/A
Viteza vant: N/A
Barometru: N/A
Punct roua: N/A
Temp vant: N/A
Miss Timisoara Online

Oana Nicoleta Stoichitescu
Oana Nicoleta Stoichitescu
detalii...

Cartea saptamanii

Experiente carcerale in romania comunista vol. II

Experiente carcerale in romania comunista vol. II

Autor: Budeanca Cosmin
Editura: Polirom

detalii...


  Copyright © 2002 - 2017 TimisoaraOnline.net
Termeni si conditii
Pentru orice problema va rugam sa ne contactati la office@timisoaraonline.net

hosted by HQ Solutions
FB Promo